Θεραπεία Μαλλιών Με Κερατίνη & Υγρό Μεταξύ Bee Factor KERATIN + SMOOTH / Leave In Conditioner 100mL

20,90 

Εξαντλημένο

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: BFH0101 Κατηγορίες: , ,
Περιγραφή

Περιγραφή

Θεραπεία Μαλλιών Με Κερατίνη & Υγρό Μεταξύ Bee Factor KERATIN + SMOOTH / Leave In Conditioner 100mL

Θεραπεία Με Φυσική Κερατίνη και Υγρό Μετάξι / 100% Natural Hair Conditioner
ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΜΕ ΥΓΡΟ ΜΕΤΑΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ 10%
Δαμάζει τα άγρια μαλλιά, εύκολα και γρήγορα, δίνοντάς τους φυσική απαλότητα και λάμψη ακόμα και στο πιο απαιτητικό περιβάλλον. Περιέχει κατιονικούς μαλακτικούς παράγοντες οι οποίοι επισκευάζουν την τρίχα δημιουργώντας ένα φιλμ στην επιφάνειά της.
Συνεπώς το μαλλί ξεμπλέκεται και χτενίζεται πιο εύκολα ενώ παράλληλα το υγρό μετάξι ενυδατώνει και δίνει λάμψη στα μαλλιά.

ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΜΕ ΥΓΡΟ ΜΕΤΑΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ 10%
Μερικώς Υδρολυμένη Κερατίνη: Λαμβάνεται με ήπια ενζυματική υδρόλυση από παρθένο μαλλί προβάτου Merino. Aναζωογονεί το φυσικό προστατευτικό στρώμα της τρίχας, προσθέτει δύναμη, αποκαθιστά την ελαστικότητα και μειώνει τη θραύση. Προσφέρει επανορθωτικές ιδιότητες στα ταλαιπωρημένα μαλλιά ενώ παράλληλα βοηθά να αποκατασταθεί η κερατίνη της τρίχας από βλάβες που έχουν προκληθεί από συχνές βαφές.
Υγρό Μετάξι: Ενυδατώνει, ” κλειδώνοντας ” την υγρασία μέσα στην τρίχα. Δημιουργεί ένα στρώμα προστασίας στα μαλλιά σας και προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη, μεταξένιο φινίρισμα και απόλυτο έλεγχο. Επισκευάζει την τρίχα δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της
Polyquaternium-10:  Δρα ως μαλακτικός παράγοντας σχηματίζοντας μια διάφανη μεμβράνη, επισκευάζει τις άκρες των ταλαιπωρημένων μαλλιών κάνοντάς τα να φαίνονται πιο υγιή και απαλά καθώς επίσης βελτιώνει το χτένισμα, μιας και τα μαλλιά ξεμπλέκονται πιο εύκολα. Περιέχει ισχυρή αντιστατική δράση και εμποδίζει το φριζάρισμα.



Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Instagram!
Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook!

Επιπλέον πληροφορίες

Επιπλέον πληροφορίες

Brand

Ποσότητα

Οδηγίες Χρήσης

Οδηγίες Χρήσης

Χρησιμοποιήστε μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά.
Απλώστε ομοιόμορφα παντού.
Στεγνώστε με πιστολάκι ή αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά.
Για χρήση σε στεγνά μαλλιά απλώστε μικρότερη ποσότητα.

Συστατικά

Συστατικά

INCI: Aqua, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Hydrolyzed Silk, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Polyglyceryl-4 Cocoate, Polyglyceryl-3 Caprate, Glyceryl Caprylate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Glycerol- Glycerin, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, D – Panthenol, Tocopheryl Acetate, Fragrance, Polyquaternium 10, Xanthan Gum, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin

Διαθεσιμότητα και Αποστολή

Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση εξυπηρέτησή σας. Στην σπάνια περίπτωση κατά την οποία, κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας, διαπιστωθεί ότι κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί, θα σας ενημερώσουμε άμεσα μέσω τηλεφώνου. Στην περίπτωση αυτή, έχετε την επιλογή είτε να προχωρήσετε σε επιστροφή χρημάτων (εφόσον η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας ή PayPal) είτε να επιλέξετε εναλλακτικό προϊόν της ίδιας αξίας. Εάν επιλέξετε προϊόν διαφορετικής αξίας, η διαφορά θα διευθετηθεί είτε με μερική επιστροφή χρημάτων είτε με την επιβάρυνση της διαφοράς, αναλόγως της περίπτωσης.

Η αποστολή πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας Courier Center, εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, οι παραγγελίες που καταχωρούνται έως τις 16:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή, αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται σε 3 ευρώ για αγορές έως 49 ευρώ, ενώ για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ είναι δωρεάν, επιπλέον υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται 2,5 ευρώ. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την προτίμηση που δείχνετε στην επιχείρησή μας.